Inconștiență! Beți la volan pe drumurile din Făgăraș și Țara Făgărașului

La data de 17.12 a.c., politistii au oprit in trafic, pe DN 1S – localitatea Sercaia, conducatorul unui autoturism în vârsta de 35 ani. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde i-au fost recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.

La data de 17.12 a.c., in jurul orelor 16.15, politistii au oprit in trafic, pe str. Victoriei din orasul Victoria, conducatorul unui autoturism in varsta de 48 ani. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde i-au fost recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.

La data de 17.12 a.c., in jurul orelor 17.00, politistii au oprit in trafic, pe str. Ion Codru Dragusanu din mun. Fagaras, conducatorul unui autoturism in varsta de 40 ani. Intrucat acesta emana halena alcoolica, i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul etilotest. Conducatorul auto a refuzat, fiind condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice. In cauza a fost constituit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.