La data de 17.12 a.c., politistii au oprit in trafic, pe DN 1S – localitatea Sercaia, conducatorul unui autoturism în vârsta de 35 ani. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde i-au fost recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.

La data de 17.12 a.c., in jurul orelor 16.15, politistii au oprit in trafic, pe str. Victoriei din orasul Victoria, conducatorul unui autoturism in varsta de 48 ani. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde i-au fost recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.

La data de 17.12 a.c., in jurul orelor 17.00, politistii au oprit in trafic, pe str. Ion Codru Dragusanu din mun. Fagaras, conducatorul unui autoturism in varsta de 40 ani. Intrucat acesta emana halena alcoolica, i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul etilotest. Conducatorul auto a refuzat, fiind condus la Spitalul Mun. Fagaras, unde a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice. In cauza a fost constituit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente.