Un finalist de la „Românii au talent“, prezent la Făgăraș, la Balul caritabil

Făgărășenii sunt invitați vineri, 21 decembrie, la Casa Municipală de Cultură, începând cu ora 17.00, să ia parte la un spectacol organizat de tineri voluntari din Făgăraș. Scopul acestui bal plin de momente umoristice, scenete, dansuri, toate având ca temă sărbătorile de iarnă, este unul caritabil. Banii strânși vor fi donați atât pentru Pediatria din Făgăraș, cât și pentru copiii din familii nevoiașe. 

Tinerilor voluntari li s-a alăturat și un tânăr finalist al emisiunii „Românii au talent“. Rareș Mihai Florescu va fi prezent la Făgăraș, pentru a susține cauzele tinerilor voluntari din orașul nostru.

Echipa noastră de spiriduși s-a mărit! Pentru susținerea cauzei noastre caritabile s-a mai alăturat încă un spiriduș special și talentat. Finalist la „Romanii au Talent, Rareş Mihai Florescu este un copil precoce, care a cunoscut popularitatea de mic. Are 14 ani şi cântă la 12 instrumente muzicale, dar vioara l-a făcut cunoscut şi de ea se simte cel mai ataşat. Acordurile viorii sale au trecut demult graniţele României, aşa încât a ajuns să-i încânte şi pe străini cu talentul său la spectacolele şi concertele la care a participat în Europa. Așadar va reamintim ca pe 21 Decembrie , la Casa de Cultura Fagaras , organizam un bal caritabil cu strângere de fonduri, fonduri pe care le folosim pentru cele doua cauze ale noastre.
Prima cauză vine în continuarea proiectului „Aproape de copii – Mobilier nou la pediatrie. Bikeathon 2018 ”, unde ne dorim să ajutăm la asigurarea unui climat cât mai plăcut pentru copiii care, din nefericire, ajung să fie internați la secția de pediatrie a Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure Făgăraș.
Cea de-a doua cauză vine în sprijinul unui număr de 32 de copii din Rodbav, care provin din familii sărace. Copiii au vârste cuprinse între 3 şi 15 ani. Împreună cu Cutiuţa Călătoare, noi vom fi Moş Crăciun pentru ei.
Daca doresti sa fii si tu Mos Craciun alaturi de noi, poti accesa link-ul de donatii de mai jos, introduci datele necesare si cauza pentru care doresti sa donezi.“, ne-a spus Alex Luca, coordonatorul proiectului.

Pentru donații online accesați link-ul: http://fundatiactf.ro/donatii-online/

De asemenea, la spectacol va fi pusă o cutie unde vor fi strânse donațiile. În plus, contravaloarea biletului de 15 lei va ajunge tot la aceste cauze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.