S-a deschis târgul de Crăciun de la Liceul Teologic „Sfântul Constantin Brâncoveanu“

A devenit o tradiție pentru elevii și cadrele didactice de la Liceul Teologic „Sfântul Constantin Brâncoveanu“ ca în prag de sărbători să deschidă târgul cu ornamente pentru Crăciun. Astăzi, elevii și profesorii au dat startul sărbătorilor de iarnă, prin acest târg de Crăciun, realizat în scopuri caritabile. 
De 6 ani, toți elevii școlii, de la grădiniță și până la liceu, îndrumați și ajutați de învățători, diriginti, dar și de părinți, pregătesc târgul de Crăciun. Ei au confecționat diferite ornamente pentru sărbători, care au fost expuse în holul Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“. 

Ca în fiecare an, începând din 2012, am organizat această expoziție cu produse pentru Crăciun. Sunt realizate de elevii școlii noastre, îndrumați de diriginții și învățătorii de la clasă. Scopul acestei expoziții este ca produsele să fie vândute și banii să meargă pentru nevoiași. În plus, ca și în anul trecut, elevii au compus niște scrisori pentru Moș Crăciun, dar nu pentru ei, ci pentru alți copii nevoiași pe care îi cunosc“, ne-a spus prof. Zsuzsa Dull, de la Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“.

E o zi specială, o zi în care încununăm munca cadrelor didactice, din cadrul școlii noastre și a elevilor, care s-au străduit în decursul acestor săptămâni premergătoare să pregătească aceste daruri de Crăciun, care vor fi vândute în cadrul acestui târg. Invităm pe toată lumea să participe alături de noi.“, ne-a spus Aurelian Cîrstea, dir.adj. al Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

Târgul a fost completat cu un program de colinde, susținut de elevii școlii, sub coordonarea profesorilor: Andreea Muja, pr. Gheorghe Malene și pr. Marcel Dobrea.

La eveniment a luat parte și fosta directoare a liceului, prof. Michaela Judele, în prezent inspector școlar general adjunct.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.