Iubire livrată la cutie în Țara Făgărașului. Campania „Ghetuţe noi de Sfântul Nicolae”

165 de copii din Țara Făgărașului au purtat săptămâna aceasta ghete noi la școală, la grădiniță sau la biserică. Acest lucru a fost posibil datorită dăruitorilor care au răspuns pozitiv la campania „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae”, iniţiată de Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” a Bisericii brâncoveneşti „Sf. Nicolae” din Făgăraş.

Am reluat și anul acesta campania, pentru că am avut câteva „sesizări” și aduceri-aminte referitoare la bucuria și folosul pe care aceasta l-a avut anul trecut. În plus, disponibilitatea oamenilor de a se implica ne-a dat curaj să pornim din nou povestea ghetuțelor. Am avut o listă de 165 de copii, semnalați de preoții coordonatori de diverse activități educative în parohii, de profesori, de asistenți sociali, dar și de vecini atenți la nevoile aproapelui. Fiecare copil a fost preluat de un dăruitor, care i-a pregătit cadoul cu multă dragoste. Pe lângă încălțămintea nouă, au fost adăugate articole de îmbrăcăminte, jucării, rechizite, dulciuri. Această «iubire la pachet», cum am numit-o noi, a fost livrată destinatarilor de voluntarii ADMB, adică tinerii care participă în mod curent la atelierele organizate de asociația noastră. Am trăit împreună zile de bucurie intensă de toate părțile: dăruitori, voluntari, beneficiari. E o poveste minunată, în care am simțit concret prezența și ajutorul Sfântului Nicolae.”, a spus Natalia Corlean, coordonator proiect.

Campania s-a desfășurat în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2018 și a fost susținută de voluntarii Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu”, al cărei președinte este părintele Marcel Dobrea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.