150 de copii din Țara Făgărașului, la competiția „Tinere speranțe“

În jur de 150 de karatiști au participat duminică, 9 decembrie, la prima ediție a competiției „Tinere Speranțe“, competiție ce s-a desfășurat în sala de sport a Liceului tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“. Concursul a fost organizat de CSM Karate -DO Făgăraș, al cărui președinte este Gheorghe Țețu. 

Aproximativ 150 de sportivi din Țara Făgărașului ,de la secțiile de karate: CSM Făgăraș, antrenor Ioan Rîmbeț, CSM Făgăraș, antrenor Ionel Novac, CSM Făgăraș Gheorghe Țețu, CSS Făgăraș, antrenor Anne- Marie Luca, Clubul Azuma Dojo, antrenor Cătălin Răduleț, Viromet Victoria, antrenori Cristian Iosipescu și Iuliana Piticaș și Chimia Victoria, antrenor Cristian Iosipescu, s-au întrecut în cadrul primei ediții a competiției „Tinere Speranțe“. Toate aceste cluburi fac parte din comisia națională SKY România.

Din punctul meu de vedere, competiția a fost un real succes, în primul rând pentru cei mici, tinerele speranțe din Făgăraș. Cel mai mic participant a avut patru ani și au fost copii în competiție până la 15 ani. Au participat categorii de începători. Ne dorim și pe viitor să continuăm cu aceste competiții, posibil să facem o competiție de acest gen și primăvara și toamna, pentru a le da posibilitatea și celor mai mici de a participa la competiții“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor la CSM Făgăraș.

Scopul competiției  a fost de familiarizare cu o competiție, pentru că majoritatea sportivilor au fost pentru prima dată într-un concurs, dar și de socializare și de stimulare a tinerei generații. De asemenea, un alt scop a fost inițierea tinerilor arbitrii din Țara Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.