A ajuns la spital bătut măr. Bărbatul susține că doi polițiști l-au călcat în picioare, la propriu

foto: Făgărașul Tău

Caz șocant în satul Cuciulata! Un bărbat de 38 de ani a ajuns  bătut măr, la Spitalul din Făgăraș în această dimineață. Omul susține că a fost călcat în picioare la propriu de doi polițiști care au fost solicitați la un scandal pornit în familia bărbatului. 

Localnicul de 38 de ani din satul Cuciulata spune că aseară, în jurul orei 21.00 a avut o dispută cu cumnatele lui. Acestea au sunat la poliție iar la fața locului s-au prezentat doi polițiști.

„M-am certat cu cumnata, azi-noapte, în jurul orei 21.00 și ea a zis că anunță poliția. A venit prima dată poliția și  mi-a zis să mă cumințesc. După aceea, a sunat din nou la poliție, și au venit a doua oară. M-au încătușat, erau doi polițiști de la Hoghiz. Mi-au spus că mă duce la secție, dar nu m-au dus acolo. M-au dus într- casă, în Comăna, chiar când intri în Comăna de Jos. Era o casă părăsită, era o cameră goală și m-au bătut numai cu pumnii și cu picioarele și ziceau că de ce i-am deranjat. „Că noi în loc să mergem acasă, a trebuit să venim a doua oară.“  Eram încătușat, m-au lovit cu bastonul, cu pumnii și picioarele. M-au pus jos și călcau cu picioarele pe mine, cu bocancii pe mâini. 3-4 ore m-au bătut. Am trei coaste rupte, nu mai pot să calc pe picioare“, ne-a declarat Florin Hali.

După câteva ore de bătaie, bărbatul povestește că polițiștii l-au dus acasă, însă pe drum au revenit la sentimente mai bune.

foto. Făgărașul Tău

„Pe drum, mi-au spus să nu spun la nimeni ce am pățit că a doua oră vin și mă omoară. Mi-au dat să fumez o țigară, dar eu nu fumez și m-au întrebat unde lucrez, m-au luat cu vrăjeala și au spus să nu zis nimănui. M-a lăsat lângă casă. “, povestește bărbatul

Bărbatul spune că s-a speriat așa tare încât i-a fost frică să sune la numărul de urgențe, de teamă să nu vină tot ei.

A venit acasă la ora 3.00, bătut mort, m-am speriat când l-am văzut. Abia a venit pe picioare. A făcut pe el de frică. A venit ud, pentru că a dat și cu apă pe el. I-a dat pe numărate câte 50 de lovituri pe o palmă. L-au lovit în cap, tot corpul e vânăt“, ne-a spus Simona Cosmina Gândac, concubina bărbatului.

Familia l-a dus în această dimineață la urgențe, la Spitalul din Făgăraș iar acum bărbatul se află internat la secția de chirurgie.

Poliția nu a venit încă cu o declarație, susținând că nu a fost nicio sesizare în acest caz.  Vom reveni.

foto: Făgărașul Tău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.