Drum asfaltat între Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei

Licitaţia pentru modernizarea drumului judeţean Mănăstirea Brâncoveanu – Valea Sâmbetei (cu o lungime de 1,4 km) a fost finalizată zilele trecute de Consiliul Judeţean, odată cu desemnarea constructorului. La licitaţie s-au înscris două firme, iar contractul a fost semnat cu SC Morani Impex SRL, a depus o ofertă în valoare de 3.796.522 lei, fără TVA (4.517.861 lei, cu tot cu TVA) în condiţiile în care estimarea a lucrărilor era de 3.846.100 lei, fără TVA, potrivit bzb.ro.
În prezent, drumul amintit este pietruit şi se află într-o avansată şi continuă de degradare. Conform proiectului, acest drum va fi lărgit, astfel încât să poată fi amenajate două benzi de circulaţie, fiecare cu o lăţime de 6 m. De asemenea, artera va fi asfaltată. Totodată, vor fi realizate rigole de scurgere a apelor pluviale. Proiectul trebuie finalizat în termen de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanţie este de 36 de luni.
Pentru realizarea acestor lucrări, Consiliul Judeţean Braşov a obţinut o finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.