Elevii de la „Ovid Densușianu“ au pregătit daruri din suflet pentru semenii lor

Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ s-a alăturat unui proiect desfășurat la nivel județean, realizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, proiect intitulat „Să dăruim împreună“. Astfel, elevii claselor primare au strâns cadouri pentru elevii din localitatea Mărcuș, elevi care provin din familiile afectate de inundațiile din vara acestui an. În acest fel, vor să le facă o bucurie, acum în prag de sărbători, mai ales că alături de cadouri, micii făgărășeni le-au transmis și felicitări în care au cuprins toate gândurile bune din partea lor.

Am pregătit rechizite, haine, anumite cadouri pentru a le dărui elevilor care au nevoie de ele, înainte de Moș Nicolae. În acest parteneriat am intrat și noi, de două săptămâni iar elevii de la ciclul primar au adunat aceste produse necesare în procesul de învățământ iar astăzi le vom aduna și le vom duce la Brașov“, ne-a spus prof. Iuliana Aldea, directoarea Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“

Fiind implicată direct în activitatea de voluntariat, sunt coordonatoarea pe Școala „Ovid Densușianu“ a acestui proiect „Să dăruim împreună“, cu susținerea direcțiunii, am realizat o colectare a rechizitelor și hăinuțelor școlare noi, care vor urma a fi oferite copiilor din satul Mărcuș, județul Covasna, prin intermediul Inspectoratului Județean Brașov. Părțile participante ale acestui proiect sunt școli din Brașov, două colegii, tot din  Brașov, Inspectoratul Școlar, reprezentat de doamna inspector școlar județean, Ariana Bucur și inspectoarele pentru învățământul primar. Scopul acestui proiect este dezvoltarea unor relații umanitare, colaborare, prietenie, susținere a copiilor care au fost loviți de inundațiile puternice din vară și cei care se află în suferință de sănătate“, ne-a spus Petronela Blendea, învățătoare la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“.

Colegele de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“, în cadrul comisiei metodice a învățătorilor, am fost implicate într-un proiect „Să dăruim împreună“, proiect județean și fiecare clasă a strâns daruri pentru copii: rechizite, haine, jucării, tot ce au dorit ei să dăruiască din suflet pentru copii“, ne-a spus Mariana Paler, învățătoare la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“.

Pachetele vor pleca astăzi din Făgăraș și vor ajunge înainte de Sfântul Nicolae la biserica din localitatea Mărcuș, de unde vor fi distribuite copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.