„Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae“, pentru copiii Țării Făgărașului. Și tu poți fi mesagerul moșului!

Asociația  „Doamna Maria Brâncoveanu” din Făgăraş organizează și în acest an campania „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae“. Asta în urma mesajelor pozitive venite din comunitățile unde, anul trecut, peste 200 de copii au primit ghetuțe noi. „Să știți că copiii de la noi din sat care au primit anul trecut… și de Crăciun la biserică și toată iarna i-am văzut încălțați cu papucii pe care i-au primit! E prima dată când copiii aceștia au avut papuci noi…“, este unul din mesajele primite de asociație.

Făgărășenii pot susține și de această dată campania și astfel le pot oferi copiilor care au nevoie o bucurie de Sfântul Nicolae.

„Vrei să dăruieşti o pereche de ghetuţe noi de Sfântul Nicolae? Noi avem o listă întreagă de copii care au nevoie. Sau ştii un copil care ajunge greu la şcoală pentru că nu are încălţămintea potrivită? Lista noastră e deschisă.

CUM PROCEDĂM? Noi îţi punem la dispoziţie lista cu prenumele mai multor copii şi mărimea la papuci. Îţi alegi un protejat şi pregăteşti pentru el ghetuţele noi mult visate, într-o cutie cadou pe care ne-o trimiţi sigilată, cu numele copilului scris pe ea. Pune în ea toată dragostea! Voluntarii noştri vor fi mesagerul tău în preajma zilei de Sfântul Nicolae. Sau, dacă vrei, poţi să ne însoţeşti!“, spun organizatorii campaniei. 

Făgărășenii și nu numai au fost foarte receptivi și deja o primă listă pe care sunt 35 de copii a fost închisă. Aseară, asociația a făcut publică o nouă listă cu 25 de copii, care au nevoie de aceste daruri.

 Campania este derulată în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2018 de Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş.
CONTACT:  tel. 0721/139536; sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *