CSM Făgăraș a câștigat din nou „Cupa României“

CSM Făgăraș a câștigat pentru al șaselea an consecutiv „Cupa României“, în cadrul competiției ce s-a desfășurat sâmbătă în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“. Aproape 300 de karatiști de la 15 cluburi din Țara Făgărașului, dar și de la alte cluburi din țară s-au întrecut la această competiție, organizată de Federaţia Română de Karate şi de  Comisia Națională SKI din cadrul FRK.

Așadar, locul întâi a fost ocupat de CSM Făgăraș, prin sportivii antrenați de Ioan Rîmbeț,  pe locul doi s-au situat sportivii de la Azuma Făgăraș, antrenați de Cătălin Răduleț, locul trei a fost ocupat de sportivii de la CSM Făgăraș, antrenați de Ionel Novac. Locul patru a fost ocupat de Clubul  So Dan din Timișoara, locul cinci a fost ocupat de Sport Acord Timișoara și locul șase a fost ocupat de sportivii de la CSS Făgăraș, antrenați de Anne Luca.

A fost o competiție puternică, cu sportivi de valoare, o competiție reușită. A fost un test foarte reușit pentru sportivii care ne vor reprezenta la Campionatul Mondial din Cehia din 2019, dar și pentru sportivii făgărășeni care ne vor reprezenta pe 18 noiembrie, la Campionatul Național Interstiluri de la Buzău“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.