3,51 milioane de lei, pentru amenajarea unui parc în Victoria

foto: bzb.ro

Primarul Oraşului Victoria, Gheorghe Cristian, a semnat zilele trecute, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru, contractul de finanţare pentru proiectul „Amenajare parc zona de locuinţe str. Pieţii şi str. Aleea Bujorului”, ce are ca obiectiv transformare unui teren degradat din zona centrală a oraşului, într-un parc. Conform contractului, vor fi amenajate spaţii pentru agrement şi relaxare pentru toţi locuitorii oraşului, scrie bzb.ro.
Noul parc se va întinde pe o suprafaţă de 8.264 mp, unde se vor realiza alei pietonale (358 mp), spaţii de joacă pentru copii (272 mp), zonă fitness (124 mp). Totodată, se va planta gazon pe o suprafaţă de 6.085 mp, plante decorative – pe 1.400 mp. Contractul mai prevede realizarea unui bazin cu fântână arteziană de 3,5 mp şi o cişmea cu apă potabilă (1,5 mp).
Valoarea totală a contractului este de 3.513.334 lei, din care finanţarea nerambursabilă alocata este de 3.409.095,99 lei, diferenţa fiind contribuţia beneficiarului. Acest proiect se va finaliza până în 30 septembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.