Dansatorii făgărășeni, premiați la Oradea

Trupa de dans „Hansel și Gretel“ din Făgăraș a cucerit Oradea prin dans. Au trecut mulți ani de când o mână de copii au ales să descopere tainele dansului modern alături de educatorul lor care le-a devenit, în timp coregraf. În acest weekend, la Oradea, 18 dansatori, unii abia scăpați de pampers iar alții în pragul Bacalaureatului au reprezentat Făgărașul, în cadrul concursului național de dans, organizat de școala de dans Fit Dance Oradea, Inspectoratul Școlar Bihor și Asociația Cultural Sportivă Rok Art.

Copiii au intrat în febra competiției sâmbătă la ora 8.00 și au oferit publicului 11 coregrafii din diferite secțiuni de dans de dans modern, cha-cha, jive, vals, dans de caracter, samba și rumba. Juriul de la concursul național de la Oradea a decis ca pentru cele 11 dansuri, copiii făgărășeni au meritat 8 premii I, 2 premii II și o mențiune.

La concursul de dans de la Oradea au participat în jur de 500 de concurenți din Cluj, Turda, Câmpina, Oradea, Târgoviște, Arad, Alba-Iulia și Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.