Doi minori, bănuiți de tâlhărie, în arest

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi minori, ambii de 17 ani, din municipiul Brașov, respectiv orașul Victoria.

Aceștia, în data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, în timp ce se aflau pe artera ce face legătura între B-dul Iuliu Maniu și B-dul 15 Noiembrie, din municipiul Brașov, ar fi împins un bărbat care se deplasa în zonă și i-ar fi sustras o geantă în care avea actele de identitate și suma de 300 lei.

În data de 23 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au efectuat o acțiune în zona adiacentă comiterii faptei și în jurul orei 19.00, au depistat cei doi minori cu semnalmente și vestimentație asemănătoare datelor oferite de victima tâlhăriei.

Polițiștii  au documentat activitatea infracțională a celor doi, din verificări rezultând că aceștia ar fi autorii altor două fapte de tâlhărie calificată, comise în 17, respectiv 22 octombrie a.c., când, prin amenințări și acte de violență ar fi deposedat două persoane de telefoanele mobile pe care acestea le aveau asupra lor.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 20 zile.

Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, în cadrul dosarelor penale instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.