„Bătălia ceaunelor“, într-o localitate din Țara Făgărașului

foto: arhiva- adevarul.ro

Vor învăța despre mâncărurile tradiționale de la bucătari profesioniști și vor participa la un concurs intitulat „Bătălia ceaunelor“. Este vorba despre copiii din comuna Voila, care vor participa vineri, 26 octombrie, la o activitate organizată la Căminul Cultural din Cincșor și care are ca scop informarea și conștientizarea importanței educației și promovarea valorilor incluziunii sociale în dezvoltarea personală și social-economică. 

Astfel, în intervalul orar 13.00-14.00, copiii din comuna Voila vor învăța despre mâncărurile tradiționale, specifice zonei, alături de bucătari profesioniști iar între orele 14.00-15.00, va fi organizat un program artistic cu elevii Școlii Gimnaziale din Voila, dar și cu alți invitați.  De la ora 15.00, se dă startul concursului „Bătălia ceaunelor“. Cei prezenți vor putea degusta mâncăruri tradiționale specifice etniilor, care conviețuiesc în comuna Voila.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Învăț, mă joc, sunt fericit la școală“, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, implementat în parteneriat de Asociația pentru Egalitate de Șanse și Nediscriminare Brașov, Comuna Voila și Școala Gimnazială Voila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.