Noul președinte al filialei județene USR este un făgărășean

Filiala județeană USR Brașov are noi structuri de conducere, arbitraj și control, în urma alegerilor democratice din cadrul Conferinței Județene care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, la finalul mandatului structurilor anterioare.
Biroul Filialei Județene este format din 11 membri, dintre care un președinte şi 8 vice-președinți.

Noul președinte al filialei județene este Ambrozie Irineu Darău, fondator și fost președinte al filialei locale Făgăraș. Fost olimpic la informatică și istorie, absolvent de informatică la Universitatea din București, în prezent urmează un master în studii despre Uniunea Europeană și este antreprenor în domeniul consultanței în software și management. În calitate de președinte al filialei județene, își propune ca meritocrația, transparența și colegialitatea să fie principiile de bază ale filialei și promovează o abordare proactivă, prin implicare și bună organizare.

Le mulțumim oamenilor de bună credință care își dau seama că USR este alternativa la actuala clasă politică și care ni se alătură zi de zi, venind să pună umărul la construcția organizației noastre. Aproape niciunul dintre noi nu și-ar fi imaginat acum doi ani că vom ajunge să facem politică, dar considerăm că implicarea este singura soluție pentru a putea spera la un viitor mai bun. Invităm toți oamenii cinstiți care vor o schimbare să vină alături de noi și să facă parte din singurul partid clar pro-european, modernizator și având criterii ferme de integritate. Având în vedere abuzurile puterii actuale, implicarea oamenilor noi în politică devine o necesitate. Vă așteptăm cu drag: să discutăm, să vă răspundem la întrebări și la critici, să vă ascultăm sugestiile și – de ce nu? – să fim colegi!„, a spus Ambrozie Irineu Darau, președinte USR Brașov

Ceilalți membri ai Biroului Județean provin din diverse filiale locale, sunt cetățeni activi, profesioniști și integri, care își dedică deja o mare parte din timpul lor personal pentru construcția USR Brașov, pentru promovarea valorilor în care credem și pentru a schimba politica din România: Andrei Miftode (Brașov), Marian Spiridon (Brașov), Sebastian Lupu (Râșnov), Andrei Dănilă (Brașov), Erwan Joliff (Făgăraș), Codruț Bucur (Brașov), Mircea Toiu (Ghimbav), Naomi Reniuţ Ursoiu (Brașov), Bogdan Popovici (Brașov), Diana Novac (Sînpetru).

Comisia de Arbitraj a filialei județene are următoarea componentă: Alexandra Coliban, Mihaela Muşan, Dana Rusu, Mihaela Scânteie, Marinela Beșleagă. Conform statutului Uniunii Salvați România, rolul Comisiei de Arbitraj a filialei Județene este acela de a soluţiona diferendele între filiale locale, între organele de conducere/arbitraj/control ale filialelor locale, între acestea şi organele de conducere/control ale Filialei Judeţene, precum şi între membrii USR şi organele de conducere/control ale Filialei Judeţene.

Comisia de Cenzori a filialei județene este formată din 3 membri, care au rolul de a verifică activitatea financiară a filialei judeţene şi de a gestiona patrimoniul acesteia: Adrian Sabău, Cătălin Fodor, Petrișor Tudor.

Alegeri interne au fost organizate și în cadrul filialei municipale Brașov, pentru alegerea unui nou președinte, dar și în cele trei noi filiale locale din Sînpetru, Zărnești și Moieciu, pentru toate structurile statutare: conducere, arbitraj și control.

În prezent, filiala județeană USR Brașov este în plin proces de extindere, fiind constituită din 8 filiale locale, dintre care ultimele trei înființate în numai două luni: Brașov, Făgăraș, Codlea, Râșnov, Săcele, Zărnești, Sînpetru și Moieciu. Până la finalul anului, cel puțin trei noi filiale locale USR se vor înființa în județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.