Copiii și tinerii din Făgăraș și Țara Făgărașului sunt așteptați sâmbătă la Lisa. Aici, împreună cu preotul și preoteasa din sat, care este și profesoară de biologie, dar și cu copiii din localitate, vor sărbători Ziua Educației Nonformale. Se vor face experimente în cadrul atelierelor de biologie iar seara se va ieși pe teren cu telescopul, pentru observații astronomice ale planetelor și constelațiilor.

Sâmbătă, 13.10.2018, la Casa Parohială din Lisa sărbătorim Ziua Educației Nonformale cu ateliere de astronomie și ateliere experimentale de biologie. De la orele 12.00  la 16.00 vom desfășura partea teoretică iar începând cu orele 20.00 vom ieși în teren cu telescopul, pentru observații astronomice ale planetelor și constelațiilor.“, ne-a declarat prof. Cristina Dudan.

Atelierele vor fi coordonate de prof. de biologie Dudan Cristina și preot Dudan Sergiu. Aceste activități sunt continuarea celor desfășurate în luna septembrie, în parteneriat cu prof. de astronomie Anca Marian, din Blaj, în cadrul proiectului „Iarba verde de acasă“, ediția a II-a, finanțat prin Fondul Științescu și gestionat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.