În arest după ce a agresat verbal câțiva polițiști ce desfășurau o reconstituire

În timpul unei reconstituiri desfășurată în data de 2 octombrie, pe strada Oxigenului din Făgăraș, un bărbat de 28 de ani a agresat verbal polițiștii ce aveau în custodie un bărbat reținut pe bază de ordonanță, suspect de comiterea mai multor furturi din locuință. Bărbatul de 28 ani a fost încătușat și condus la sediul politiei fiind reținut pentru 24 ore. Ulterior, la propunerea procurorului, instanta a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 zile.

Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș, ce aveau în custodie un bărbat reținut pe baza de ordonanță, suspect de comiterea mai multor furturi din locuință și desfășurau activități procedurale în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat, au fost agresați verbal de un bărbat de 28 ani, din grupul de privitori care se adunase să asiste la activitatea polițiștilor, care le -a adresat injurii și expresii jignitoare.
Pentru a înlătura orice stare de pericol polițiștii au solicitat sprijinul patrulei de poliție și echipajului de jandarmi aflate în serviciu.
Bărbatul de 28 ani a fost încătușat și condus la sediul politiei fiind reținut pentru 24 ore. Ulterior, la propunerea procurorului, instanta a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile. El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.“, potrivit Gabrielei Dinu, purt. de cuv. a IPJ BRAȘOV.

Polițiștii desfășurau activități procedurale în cazul unui tânăr de 18 ani din Făgăraș,care în perioada 22 aprilie – 16 iunie ar fi pătruns prin efracție, respectiv forțarea ușiid e acces în trei locuințe din Făgăraș.

„Este vorba de un tânăr de 18 ani, din Făgăraș, care în perioada 22.04 – 26.09 ar fi pătruns, prin efracție, respectiv forțarea ușii de acces, în trei locuințe de pe raza municipiului Făgăraș, de unde ar fi sustras scule electrice, parfumuri, bani și lenjerie de pat.
Politiștii din Făgăraș au probat activitatea infracțională a tânărului care la data de 02 octombrie a fost reținut 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov. Iar la data de 03 octombrie, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.
El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.“, potrivit IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.