Karatiștii făgărășeni au făcut din nou cinste orașului nostru

Karatiștii făgărășeni au făcut din nou cinste orașului nostru. Aceștia au obținut rezultate remarcabile la Cupa „Echipa campionilor“, competiție desfășurată weekendul trecut, la București. Cei șapte făgărășeni participanți au avut adversari de la 25 de cluburi din țară, însumând 420 de sportivi, care s-au luptat pentru a ajunge pe podium. Acasă, făgărășenii s-au întors cu patru locuri întâi, un loc doi și patru locuri trei.

A fost o competiție cu 420 de sportivi participanți din 25 de cluburi, o competiție puternică, cu un nivel ridicat, cu sportivi forte buni. Sportivii noștri s-au comportat excelent, deosebit, peste așteptările mele, ținând cont că am avut și sportivi pentru prima oară la o competiție de acest nivel, unii reușit să câștige competiția și să urce pe cea mai înaltă treaptă“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Locul întâi:

  •  Alexia Tănăsescu, la kata individual 10-11 ani;
  • Cezar Marian – kata începători 10-11 ani
  • Marcus Czika -kata avansați 10-11 ani
  • echipa  de kata 12-14 ani: Marcus Czika, Cezar Marian, Slabu Mario Ovidiu

Locul 2

Echipa de kata 15-17 ani: Alessio Toderel, Vlad Marian, Alex Marin

Locul 3

  • Slabu Mario Ovidiu – kata individual 12-13 ani
  • Marin Alex – kata individul 14-15 ani
  • Marian Vlad- kata individual juniori
  • Toderel Alessio – kata individual juniori

Tot în weekendul care a trecut, cinci sportivi au fost prezenți la Timișoara, acolo unde s-a desfășurat un stagiu de pregătire kumite. Cei 5 sportivi care au mers la Timișoara fac parte din lotul National de Kumite al Comisiei Nationale SKIF Romania iar stagiul a fost sustinut de Sensei Sajo Zoltan din Ungaria.

Joi, 16 octombrie, sportivii făgărășeni vor pleca la o competiție în Slovenia. Este vorba de un lot de 16 sportivi care participă la această cupă internațională, care contează pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Cehia. De asemenea, la această competiție vor participa și Sensei Tețu Gheorghe cu 3 sportivi și Novac Ionel cu 4 sportivi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.