Începe demolarea în centrul Făgărașului!

De la 1 octombrie vor începe demolările în oraș! Este vorba despre construcțiile aferente pasajului  care subtraversează DN1. Asta după ce această zonă este cuprinsă în planurile de mobilitate, proiecte depuse pentru finanțare la Uniunea Europeană.

De la 1 octombrie vom începe demolarea în acea zonă. Noi vom face acea demolare , pentru că vom avea vizita pe teren în toamna aceasta de la ADR Centru și dacă tot vom face acele demolări, vom igieniza acel spațiu subteran și îl vom și da circulației. Vom face instalația electrică, vom face acel iluminat pe timp de noapte și îl vom da ca și dispozitiv de pază Poliției Locale și vom da drumul la acel pasaj subteran“, ne-a declarat primarul Făgărașului.

Reamintim că unul din cele trei proiecte prevede modernizarea centrului și pietonizarea acestuia. Acesta prevede amenajarea unei piațete între Cetatea Făgăraș- Baia Comunală- Casa de Cultură și Catedrală. Vor fi amenajate zone verzi, trotuare și alei pavate, iluminat stradal, mobilier urban. Cele trei proiecte mari sunt în valoare totală de aproape 30 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.