Junioarele 3 de la CSM Făgăraș au obținut duminică cea de-a doua victorie din acest sezon, în deplasarea de la Miercurea Ciuc. Meciul a început foarte bine pentru sportivele antrenate de Marius Marocico, care au condus 9-3 (min.9), 13-7 (min.13) și au intrat la pauză cu 22-18. Cea de-a doua repriză a început de asemenea foarte bine pentru făgărășence care s-au distanțat la 32-24 și 35-25. Rezultat final 40-37 în favoarea CSM Făgăraș, care în etapa viitoare va juca pe teren propriu sâmbătă, 29 septembrie cu CSS Sibiu, de la ora 12.00, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“. 

CSM Făgăraș : Blaj Alexandra, Șuteu Roxana, Ghișa Alexandra(4), Heleria Lavinia(7), Ghețea Antonia(15), Morar Diana(7), Moldovan Giulia, Nițu Teodora, Aldea Alexandra(2), Bredurean Alexandra, Oprea Raluca, Avram Ioana, Cerghit Larisa(5) și Danciu Gabriela. Antrenor: Marius Marocico.
A fost o partidă controlată în totalitate de noi, în care am testat mai multe sisteme de joc atât în apărare, cât și în atac. Avem un campionat lung și obositor, în care cine va fi mai bine pregătit fizic va avea de câștigat. Tratăm fiecare meci foarte serios și sperăm ca la finalul returului să ne atingem obiectivul. Felicit fetele pentru victorie.”, a spus antrenorul CSM Făgăraș, Marius Marocico.
Și junioarele 4 au obținut rezultate bune la Cupa „Zilele sportive Sf. Gheorghe“. 
Junioarele 4 au obținut medalia de bronz la Cupa „Zilele sportive Sf.Gheorghe”, competiție desfășurată duminică la Sf.Gheorghe. Micile sportive CSM-iste au pierdut primele două partide cu Corona Brașov și Tg.Secuiesc, dar au câștigat finala mică împotriva gazdelor de la CSS Sf.Gheorghe. Prună Daria a obținut titlul de „Cea mai tehnică sportivă”.