Fundația Culturală „Negru Vodă“ deschide stagiunea teatrală în ultima săptămână a lunii septembrie. Vor fi trei seri de teatru pentru făgărășeni. În 26 septembrie de la ora 18.00 se va juca comedia „Haide, ucide-mă, dragoste!“, în 27 septembrie de la ora 18.0, drama „Locuiesc în sensul giratoriu“ și in 28 septembrie – de la ora 19.00, Uniti în cult-iubire, spectacol de gală cu cele mai bune momente premiate în cadrul Festivalului Evadart.

„Nu rata oferta de weekend: 50 de lei abonamentul pentru toate cele trei spectacole: Haide, ucide-ma, dragoste – miercuri , ora 18. Locuiesc in sensul giratoriu – joi, ora 18 si Uniti in cult-iubire – vineri , ora 19, spectacol de gala cu cele mai bune momente premiate in cadrul Festivalului Evadart. Rezervari la tel 0769287829“, se arată pe pagina fundației.

De asemenea, luni, 24 septembrie de la ora 16.30, fundația culturală organizează un casting. Liceenii care au talent la actorie sunt așteptați la preselecție, cu un text pregătit iar dansatorii cu un moment pe care să-l prezinte juriului.