Brașov. CULTURI INDOOR DE CANNABIS, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

În urma a trei percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brașov, au fost ridicate 53 de plante de cannabis, 130 g. cannabis  și suma de 3050 euro. 

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Brașov și a comunei Dumbrăvița, la reședința și casa de vacanță ale unui bărbat, în vârstă 40 de ani, din Craiova care locuiește fără forme legale în Brașov.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite, două culturi indoor de cannabis cu 53 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, 130 g. cannabis, resturi vegetale și inflorescențe, fertilizanți și instalații necesare întreținerii culturii.

De asemenea, polițiștii au identificat suma de 3050 euro, despre care există indicii că ar proveni din comercializarea acestor substanțe, asupra căreia s-a luat măsura instituirii sechestrului asigurator.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada aprilie – septembrie 2018, ar fi înființat și îngrijit respectivele culturi indoor de cannabis.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, 30 de zile, pentru trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate de polițiștii specializați în combaterea criminalități organizate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.