Făgărășenii, așteptați astăzi la Casa de Cultură

În cadrul Programului ROMACT al Comisiei Europene și Consiliului Europei, se va organiza o întâlnire publică cu tema ”Încasarea amenzilor la bugetul local și noutăți legislative în ceea ce privește plata amenzilor”. Întâlnirea este programată pe data de 19 septembrie, ora 17.00, la Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș, sala mică.

Primăria Municipiului Făgăraș este partener în cadrul Programului ROMACT din septembrie 2016.

Problematica amenzilor sau cea a recuperării datoriilor de la populație prin prestarea muncii în folosul comunității sunt câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul acestei întâlniri de informare a populației municipiului Făgăraș.

În cadrul întâlnirii se va răspunde întrebărilor populației legate de noutățile legislative privind amenzile, unde și până când se pot încasa acestea, cine poate să beneficieze de transformarea amenzilor în muncă în folosul comunității, când se prescriu amenzile, în ce condiții și după câți ani.

Primăria Municipiului Făgăraș are de încasat de la populație aproximativ 1.195.000 lei, conform prevederilor din bugetul local pentru anul 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.