Câți bani a primit Făgărașul la rectificarea bugetară și pe ce se vor cheltui

3 milioane de lei, atât a primit Făgărașul la rectificarea bugetară. Suma nu este suficientă pentru a încheia în echilibru bugetul local.Totuși, potrivit primarului, o altă sumă de 2 milioane de lei a rămas în plus și va fi adăugată la venituri, în urma unor economii făcute la diferite licitații. Sumele rectificate la ultima ședință extraordinară a Consiliului local, vor fi distribuite Clubului Sportiv Municipal, 500.000 lei, pentru cheltuieli de personal, pentru societatea de salubrizare, pentru secțiunea de dezvoltare, reparații școli și grădinițe, reparații drumuri.

Am primit la această rectificare bugetară 3 milioane de lei, am mai făcut economie de 2 milioane de lei iar conform ordonanței din acea economie, pe care am făcut-o de la diferitele licitații, pe investiții, nu îi putem duce decât la cheltuieli de personal, cele 2 milioane de lei. Cu cele trei milioane de lei, am asigurat bugetul pentru firma de salubritate, am mai asigurat bugetul pentru salariile sportivilor de la CSM Făgăraș iar cu restul am mers pentru funcționare și acolo unde am avut nevoie de reparații la grădinițe, la școli, la drumuri, restul banilor s-au dus în funcționare“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Totuși pentru a încheia anul cu bine,  pentru ca veniturile să fie egale cu cheltuielile, mai este nevoie de 3 milioane de lei.

Mai avem nevoie de încă 3 milioane de lei ca să putem încheia bugetul, încercăm să facem economii până la sfârșitul anului, să vedem ce reușim.  Mai avem noi cumva o rezervă și sper că vom încheia anul bine. Mai așteptăm și o rectificare pozitivă, eu cred că vom încheia anul cu bine“, a mai spus primarul Făgărașului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.