Karatiștii au reprezentat din nou cu succes Făgărașul

Karatiștii făgărășeni s-au întors din nou de la ultima competiție, cu rezultate foarte bune.  Aceștia au participat sâmbătă, 8 septembrie la „Open Târgoviște“, competiție care a reunit în jur de 250 de sportivi, de la 25 de cluburi din țară. În plus, la concurs a fost prezent și un lot din Anglia.

Sportivii Clubului Sportiv Municipal au reprezentat din nou cu succes Făgărașul la Târgoviște și au adus acasă mai multe medalii și diplome. Aceștia au reușit să obțină cinci locuri întâi, un loc doi și cinci locuri trei.

Pe locul întâi s-au situat: Olaru Ciprian, la kata seniori, Toderel Alessio, la kata juniori, Czika Marcus, kata 10-11 ani, avansați, Marian Cezar, kata 10-11 ani începători și echipa de kata juniori formată din Toderel Alessio, Aldeș Claudiu și Marian Vlad.

Locul doi a fost obținut de Aldeș Claudiu la kata juniori iar locul trei de următorii sportivi: Marian Vlad- kata juniori, Olaru Ciprian- kumite seniori, Marin Alex- kata cadeți, Slabu Mario Ovidiu – kata minicadeți și echipa de kata 13-15 ani:  Marin Alex, Slabu Mario și Czika Marcus.

„A fost o competiție de nivel foarte ridicat, prima competiție din acest sezon de toamnă și care a avut ca scop testarea sportivilor și pregătirea pentru următoarele competiții naționale și internaționale la care vom participa. După o bună pregătire din vara acesta, ne-am ridicat la nivelul competiției, obținând rezultate deosebite“, ne-a declarat Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Sportivii făgărășeni se pregătesc acum pentru o competiție internațională, care se va desfășura în Slovenia, în 13 octombrie și la care sunt așteptate cluburi din 9 țări.

(Mihaela BĂRGĂOANU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.