Sebastian Grapă și „agentul Pirău, în acțiune!“

captura facebook

Fostul senator Sebastian Grapă a fost oprit astăzi în trafic de către un echipaj de poliție, iar toată conversația cu agentul de poliție a fost postată pe pagina de facebook. Asta pentru că, susține Sebastian Grapă, mașina poliției era să intre în mașina condusă de acesta.  Deznodământul acțiunii a fost o amendă pentru nepurtarea centurii de siguranță. Sebastian Grapă spune că se va adresa instanței și va face plângere penală pentru abuz în serviciu și pentru fals în acte publice.

Iată postarea lui Sebastian Grapă pe pagina de socializare, intitulată „AGENTUL PIRAU, în acțiune!“:

Azi, pe la 10. 40, intram în Râușor dinspre combinat. In masina politiei, cu nr MAI 29831 se plimbau doi agenti. La intersectia cu soseaua combinatului, agentul Pirau s-a incadrat gresit si era sa se urce peste mine (cu colegul lui cu tot ). Ca orice om mirat, am ridicat mâna (nu degetul) cu o profundă mirare în privire. Am tras tare dreapta și am evitat să-mi strice masina. Am oprit în dreptul lor. Agentul Pirau, deschizind geamul, mi-a zis sa trag pe dreapta si sa opresc. I-am zis că sunt deja oprit si ca poate ar fi mai bine să mai merg macar 10 m că blocăm accesul în Râușor. Eu, ca simplu cetățean al nației noastre, m-am conformat. Cu un aer de superioritate totală mi-a cerut actele. Eu i-am zis că în mod normal, eu trebuia să le cer, că el era sa intre în mine. Mă așteptam să-și ceară scuze, că poate se grabeste sau are vreo urgenta….Când colo stupoare….a zis ca n-am centura. I-am aratat ca o am. A zis că prima dată (atunci cind era sa intre in mine )n-o aveam. I-am zis ca minte..
Cu mine in masina mai erau doua persoane…A zis ca si ei sunt doi. I-am zis ca noi suntem trei….si ca toti vedem bine…mai departe urmariti filmarea! PACAT DE PROFESIONISTII DIN POLITIA ROMANA !“.

"AGENTUL PIRAU" in actiune !Azi pe la 10 40 intram in Rausor dinspre combinat.In masina politiei cu nr MAI 29831 se plimbau doi agenti.La intersectia cu soseaua combinatului agentul Pirau s-a incadrat gresit si era sa se urce peste mine(cu colegul lui cu tot ).Ca orice om mirat am ridicat mina (nu degetul) cu o profunda mirare in privire.Am tras tare dreapta si am evitat sa-mi strice masina.Am oprit in dreptul lor .Agentul Pirau deschizind geamul mi-a zis sa trag pe dreapta si sa opresc.I-am zis ca sunt deja oprit si ca poate ar fi mai bine sa mai merg macar 10m ca blocam accesul in Riusor.Eu ca simplu cetatean al natiei noastre m-am conformat.Cu un aer de superioritate totala mi-a cerut actele.Eu i-am zis ca in mod normal eu trebia sa le cer ca el era sa intre in mine.Ma asteptam sa-si ceara scuze ca poate se grabeste sau are vreo urgenta….Cind colo stupoare….a zis ca n-am centura.I-am aratat ca o am.A zis ca prima data (atunci cind era sa intre in mine )n-o aveam.I-am zis ca minte..Cu mine in masina mai erau doua persoane…A zis ca si ei sunt doi.I-am zis ca noi suntem trei….si ca toti vedem bine…mai departe urmariti filmarea! PACAT DE PROFESIONISTII DIN POLITIA ROMANA !

Publicată de Grapa Sebastian pe Miercuri, 29 august 2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *