A fost schimbată conducerea spitalului din Făgăraș

La conducerea Spitalului Dr. Aurel Tulbure din Făgăraș continuă schimbările. După un an de interimat al medicului Liliana Beldescu pe postul de manager, la fruntea spitalului Dr. Aurel Tulbure din Făgăraș a fost numită Persida Tâmboiu, cea care a ocupat din iulie 2017 și până în prezent, funcția de director financiar- contabil.

Și directorul medical a fost schimbat. În locul dr. Ioan Tiseanu a fost numită dr. Mihaela Pandrea, cea care a mai ocupat această funcție în anul 2017 și care în perioada 2009-2010 a fost și managerul unității medicale.

Director financiar- contabil a fost numită Dorina Haneș, cea care a ocupat o funcție similară timp de 17 ani la Viromet Victoria.

Începând de astăzi, 6 august, la Spitalul Municipal din Făgăraș s-a schimbat conducerea, în sensul că primarul Municipiului Făgăraș a dat decizie de numire a unui nou manager, a unui nou director medical și a unui nou director financiar- contabil. Managerul spitalului este doamna Tîmboiu Persida, director medical a fost numită doamna doctor Pandrea Mihaela și director financiar-contabil, doamna Haneș Dorina. Decizia de schimbare a comitetului director a fost luată în urma demisiei anunțate a doamnei dr. Beldescu, din cauza unor probleme personale; această decizie a fostului manager de a renunța a fost comunicată primarului cu aproximativ o lună înainte, dar pentru că astăzi a expirat mandatul directorului medical, acesta a decis să schimbe întreaga conducere începând cu data de astăzi“, ne-a spus Mariana Câju, președinta Consiliului de Administrație al Spitalului.

Pe de altă parte, consilierii locali au aprobat la ultima ședință ordinară regulamentul privind organizarea concursului pentru postul de manager al unității medicale, care se preconizează a fi organizat în luna octombrie a acestui an.

A început procedura de concurs pentru postul de manager. La sfârșitul lunii iulie a fost aprobat regulamentul de concurs iar întreaga conducere are mandat până la organizarea concursului. La următorul Consiliu de Administrație se va da anunțul de concurs. Undeva la începutul lunii octombrie va fi concursul pentru funcția de manager, cel pentru funcția de director medical și pentru director financiar- contabil după aceea“,ne-a mai spus Mariana Câju.

ec. Persida Tîmboiu
dr. Mihaela Pandrea- medic CPU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *