Viitură puternică în Cobor. Oamenii spun că nu au mai văzut așa ceva în ultimii 45 de ani

Potopul s-a abătut în după-amiaza zilei de ieri în satul Cobor din comuna Ticuș. O viitură puternică a măturat străzile satului și a inundat o gospodărie și mai multe beciuri. Oamenii din sat spun că nu au mai văzut așa ceva în ultimii 45 de ani.

Imaginile postate aseară de Francezul din Cobor -Erwan Joliff, cel care a înființat în urmă cu câțiva ani o remiză de pompieri voluntari în satul Cobor, ne lasă fără cuvinte. Deși, în dimineața zilei de duminică, acești voluntari au curățat canalele și pâraiele din localitate, viitura a fost peste puterea oamenilor de a gestiona această situație.

„Toată munca făcută în această dimineață, trebuie făcută din nou. Ce ne- a lovit astăzi, a depășit toate capacitățile noastre materiale, oricât am fi de pregătiți și puși la punct din toate punctele de vedere și noi pompierii si autoritatea locală. Uneori natura este mai puternică. Se pare c-a fost cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani în Cobor. Pagubele sunt însemnate pe drumurile și o gospodarie a fost completa inundată. Au venit si pompieri din Fagaras sa ne ajute sa scoatem apa din beciuri. Maine vom fi din nou pe teren sa vedem cu ce mai putem ajuta“, a scris Francezul din Cobor pe facebook.

foto: Francezul din Cobor

Satul Cobor lovit de o puternica viitura pe data de 29 iulie 2018

Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani in Cobor. Filmul este facut in centru, linga caminul cultural in jurul orei 17.

Publicată de Francezul din Cobor pe Duminică, 29 iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.