Bătaie între trei bărbați în Făgăraș, pe fondul consumului de alcool. Doi au ajuns la spital

foto: arhiva - Gherla InfoÎn data de 23.07.2018, în jurul orelor 17.05, dispeceratul Politiei Municipiului Făgăraș a fost sesizat cu privire la faptul că pe pe un teren viran din municipiul Făgăraș are loc o agresiune. În temeiul sesizării, la fata locului s-a deplasat o echipa operativă,  care a constatat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între trei persoane aflate în stare de ebrietate, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, unul dintre aceștia (în vârstă de 41 de ani) i-a lovit pe ceilalți doi (de 29 si 31 de ani) cu două bucăți de lemn. Cei doi au fost transportați la Spitalul municipal Făgăraș pentru consult de specialitate, aceștia necesitând între 6 si 14 zile de îngrijiri medicale.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș a dispus față de agresor continuarea urmăririi penale pentru infracțiunea de „lovire sau alte violențe”, acesta fiind reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, în arestul IPJ Brașov.

Ulterior, față de suspect s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de politiști din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.