S-au reluat căutările copilului de 5 ani, luat de ape

foto: ISU Brasov

S-au reluat căutările băiețelului de 5 ani, luat de apele învolburate ale Racoviței, ieri, în jurul orei 18.00, din zona Centrului de Plasament Casa Maria din Făgăraș. Potrivit lct.col. Dorin Moldovan, comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș,  16 subofițeri vor face căutări atât cu barca pneumatică în zona „La casete“, unde se varsă Berivoiul în Olt, dar și pe jos, pentru a peria toate malurile apei de la Economica până la podul de la barajul de la Dridif. La acțiunea de căutare participă și scafandrii de la ISU Mureș și ISU Covasna. Aceștia au intervenit încă de ieri, însă odată cu lăsarea întunericului au oprit căutările.

 

Amintim că băiețelul de 5 ani se afla în căruța trasă de un cal, alături de tatăl său invalid de un picior și alți 3 frați, când au vrut să treacă  Racovița. Tatăl și-a dat seama că apa este extrem de mare doar după ce a intrat cu căruța în apă și atunci a încercat să întoarcă atelajul, însă acesta s-a răsturnat iar copilul de 5 ani a fost luat de ape.

Cornel Racoțea își crește singur copiii într-o casă sărăcăcioasă din Combinat, după ce mama lor a murit anul trecut în urma unei boli incurabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.