Un făgărășean s-a trezit cu hoții în locuință, în toiul nopții

sursa: www.radioimpactfm.ro

Doi făgărășeni de 19, respectiv 22 de ani au fost arestaţi preventiv, după ce au pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe strada Zorelelor, din municipiul Făgăraş, în toiul nopţii, pe când proprietarul dormea într-una din încăperi.

Cei doi făgărăşeni sunt acuzaţi că au pătruns în casa respectivă luni noapte, în jurul orelor 2.00 – 3.00.

În data de 9 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleași nopți, în jurul orelor 2.00-3.00, doi bărbați ar fi pătruns în locuința unui bărbat de pe raza Municipiului Făgăraș, căutând se pare bani. Acesta a sesizat prezența lor și fără să fie amenințat sau lovit, a predat de bunăvoie suma de bani pe care o avea în casă și anume 300 de lei. Din descrierile făcute de persoana vătămată și în urma cercetărilor efectuate de polițiști, cei doi bărbați de 19 și 22 de ani din Municipiul Făgăraș au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța a dispus în cazul lor, arestarea preventivă pentru 30 de zile. În prezent, sunt cercetați în stare de arest sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se efectuează cercetări pentru probarea întregii activității infracționale a acestora, sub supravegherea procurorului de caz“, ne-a spus  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

Inculpaţii M.F.M., zis „Marţafoi”, şi P.I.E., zis „Bebe”, sunt în prezent în arest preventiv pentru 30 zile, până în data de 8 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.