foto: arhiva

Rezultatele după contestații pentru prima sesiune de bacalaureat au fost publicate astăzi. Pentru mulți dintre candidați, aceste contestații au însemnat și creșterea notelor la Bacalaureat. Însă au fost și cazuri când notele primite în urma contestațiilor au fost mai mici. Bucuria mare a fost pentru cei care, în urma contestațiilor, au reușit să ia examenul de BAC. Aproape la fiecare liceu din Făgăraș, procentul de promovabilitate a crescut în urma contestațiilor. 

În urma contestațiilor, Colegiul „Aurel Vijoli“ a reușit să iasă de pe lista cu zero promovabilitate la Bacalaureat. Unul din absolvenții liceului a reușit să obțină o notă mai mare la istorie și astfel a obținut media peste 6 la examenul de Bacalaureat.

Și Colegiului Național „Radu Negru“ i-a crescut promovabilitatea, după ce unul din cei trei elevi respinși a fost declarat reușit după contestație. La fel și la Colegiul Național „Doamna Stanca“ unde în urma contestației depuse, un elev a fost declarat reușit la Bacalaureat.

La Liceul Teologic „Sfântul Constantin Brâncoveanu“ a crescut procentul de promovabilitate la BAC. Alți doi candidați au trecut examenul de Bacalaureat în urma contestațiilor depuse.

Suntem si pe:
0