Cursuri de formare pentru şomeri, în luna iulie

arhiva

Bucătar, cameristă, casier, confecţioner-asamblor articole din textile, contabil, inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ospătar şi sudor sunt cursurile la care se pot înscrie şomerii braşoveni, gratuit, în această lună. Cursurile sunt organizat, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), iar durata cursului variază între 2 şi 6 luni, conform specificului meseriei
Perioada preconizată pentru începerea acestor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 24 – 27 iulie. Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul cu diploma de bacalaureat pentru cursul de contabil; liceu cu profil tehnic (diploma de Bacalaureat) pentru cursul de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; studii minime obligatorii pentru cursurile de: casier, confecţioner asamblor articole din textile şi sudor; învăţământ gimnazial pentru cursurile de: bucătar, cameristă şi ospătar.
Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Braşov, str. Lungă, nr. 1A, cam. 8 sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.