Rezultate foarte bune pentru karatiștii făgărășeni. Aceștia s-au întors cu multe medalii și cupe de la Campionatul European ESKU, ediția a 15-a și Open-ul International al României, care s-a desfășurat la Buzău, în perioada 22-24 iunie. 

La această competiție au participat peste 600 de sportivi din 12 țări. Echipa CSM Făgăraș a participat cu 13 sportivi, alături de antrenorul Ioan Rîmbeț iar karatiștii făgărășeni au reușit să obțină 6 locuri întâi, 5, locuri 2 și 7 locuri 3, la kata și kumite.

S-au remarcat sportivii: Marcus Czika și Alessio Toderel, care au obținut două locuri întâi. De asemenea, Alex Marin și Ciprian Olaru au obținut locul întâi.

A fost o competiție deosebit de grea, bine organizată. Au participat sportivii cei mai de valoare din țările participante și în primul rând din România. Au fost peste 600 de sportivi din 12 țări. Sunt mulțumit de rezultate, au fost peste așteptările mele și s-au văzut munca, antrenamentele sportivilor și disciplina care duc la rezultate bune“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenorul CSM Făgăraș.

La competiția de la Buzău au participat și sportivii clubului făgărășean Karate Do Făgăraș, conduși de antrenorul Cătălin Răduleț. Și aceștia au reprezentat Făgărașul cu succes și au obținut 5 medalii.