Note destul de mici la Evaluarea Naţională. Nicio medie de 10

foto: arhiva

Absolvenţii claselor a VIII-a au aflat astăzi notele obţinute la Evaluarea Naţională, note care nu au fost la fel de bune în comparaţie cu anii trecuţi. La Făgăraş, niciun elev nu a reuşit să obţină nota maximă. 9.95 este media cea mai mare, obţinută în Făgăraş şi aparţine elevei Suciu Ana Maria de la Şcoala numărul 1.

99 de elevi de la această şcoală au susţinut Evaluarea Naţională iar 6 dintre ei au obţinut note sub 5.

La Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu“ au participat la Evaluarea Naţională 82 de elevi, 12 din ei nereuşind să obţină media 5. Media cea mai mare a fost obţinută de Ciolan Bianca, respectiv 9,77.

La Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ au susţinut examenul 48 de absolvenţi de clasa a VIII-a, iar 10 din ei nu au reuşit să obtină nota 5. Cea mai mare medie a obţinut-o eleva Torok Eva, respectiv 9.05.

La Şcoala Generală nr. 7 au susţinut evaluarea 17 candidaţi din care 10 au luat note peste 5, media cea mai mare la această şcoală fiind de 8.35 şi a fost obţinută de Sas Vlad.

La Liceul Teologic „Constantin Brâncoveanu“ au susţinut evaluarea 17 elevi. Media cea mai mare a fost de 7.55 şi a fost obţinută de eleva Budina Vanessa. 4 elevi de la această şcoală nu au obţinut media peste 5.

La Colegiul „Aurel Vijoli“ s-au înscris la evaluare 20 de elevi. 4 nu s-au prezentat şi doar 3 au reuşit să obţină o medie mai mare de 5. Nota cea mai mare la evaluare a fost de 6.82 şi a fost obţinută de Adelina Ganea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.