Cel mai nou tip de CT din România, funcţional la Făgăraş

De astăzi, pacienţii din Făgăraş, dar nu numai vor putea beneficia de servicii de imagistică realizate de un aparat tomograf de ultimă generaţie. Noul computer tomograf este instalat în incinta Spitalului Municipal Făgăraş, de o firmă privată. Investiţia, care a însemnat peste 350.000 euro, va însemna, pentru omul de rând, că nu va mai trebui să vină la Braşov sau Sibiu pentru orice tip de investigaţie de imagistică.

„Cu o investiție de peste 350.000 euro, ne bucurăm că în sfârșit proiectul dedicat comunității, unde eu m-am născut, s-a realizat și că aparatul este funcțional în spațiul special amenajat din incinta spitalului. Am încheiat, în sfârșit, faza de obținere a tuturor avizelor necesare funcționării centrului și ne bucurăm că pacienții pot beneficia de servicii medicale de imagistică la cel mai înalt nivel la fel ca în marele centre din țară și în occident. Noul centru de imagistică, care  deservește peste 100.000 de oameni, este dotat cu un aparat tomograf conceput pentru o gamă largă de investigații clinice și cu numeroase beneficii pentru pacienți, printre care: detectarea automată a nodulilor pulmonari, iradiere redusă și soft dedicat de reducere a iradierii pe organe, timp redus și reconstrucție automată. Sperăm ca prin utilizarea echipamentului de vârf, împreună cu echipa de medici cu vastă experiență, să perfecționăm și să creștem la Făgăraș o echipă puternică, văd în membrii echipei oameni dornici să învețe pentru a putea ajuta comunitatea în care trăiesc. “ a spus  Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

Ne dorim ca prin parteneriatul pe care-l avem cu Spitalul Municipal Făgăraș să venim în ajutorul unui număr cât mai mare de pacienți, să deservim o zonă cât mai largă, să venim astfel în sprijinul persoanelor aflate în suferință și care au nevoie de servicii medicale de calitate. Până astăzi, pacienții erau obligați să meargă la Brașov sau Sibiu pentru orice tip de investigație de imagistică, acum ne bucurăm că am făcut acest pas mare,că putem vorbi de de cel mai nou tip de aparat CT din țară la Făgăraș, că lucrăm cu o echipă medicală dedicată, cu experiență și expertiză, că am reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect important pentru noi și atât de necesar, de util și atât de așteptat, aici în Țara Făgărașului.“  a declarat  Mihaela Gabor Naidin, director dezvoltare RMN Diagnostica.

“RMN Diagnostica se află printre primele centre medicale care a înţeles importanţa investigaţiilor prin imagistică în România şi în ultimii 10 ani și-a format o echipă de profesionişti, care pune în centrul muncilor: PACIENTUL. Deschiderea noului centru de imagistică CT la Făgăraș este pentru noi o mare, mare realizare, venim astfel atât în ajutorul echipei de medici din spital, care vor putea să depisteze repede și corect complicațiile care pun în pericol viața bolnavilor, cât și a medicilor din rețeaua extra spitalicească. Ne dorim să ajutăm, să fim acolo unde este nevoie de noi, acolo unde pacienții au probleme stringente și se cere o schimbare în bine. Vom continua nobila misiune de a avea grijă de pacienții noștri. “, a declarat dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica.

RMN Diagnostica se află printre primele centre medicale care a înţeles importanţa investigaţiilor prin Rezonanţă Magnetică în România şi în ultimii 10 ani și-a format o echipă de profesionişti, cu experiență și expertiză care pune în centrul muncii lor: pacientul.

RMN Diagnostica în cadrul centrelelor de imagistică din Brașov și Sibiu oferă pacienților investigaţii de specialitate de rezonanţă magnetică (RMN), o gamă largă de servicii de ecografie, precum şi consultaţii de specialitate .

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.