Un vis devenit realitate!

Bucurie mare pentru copiii din Bucium, dar și pentru adulții din această localitate. Un proiect important pentru copii și la care au contribuit zeci de oameni a fost finalizat iar duminică a avut loc inaugurarea acestuia. Este vorba despre „Casa bicicletelor“, un proiect Bikeathon 2016,  la care au contribuit zeci de participanți și susținători.  Acest proiect a fost demarat ca o  necesitate, după ce în anul 2015, în cadrul aceleași competiții, echipa Zestrea Buciumului a reușit să achiziționeze biciclete pentru copiii care nu aveau. Această „Casă a bicicletelor“ nu va fi doar un adăpost, ci și un atelier de mici reparații, unde copiii vor învăța să fie și responsabili.

„După multe piedici și greutăți, Casa bicicletelor, un proiect Bikeathon 2016, este de azi un vis devenit realitate! Mulțumim tuturor celor care ați crezut în acest proiect și l-ați susținut: copii bicicliști, donatori, meșteri și toți cei care ați contribuit! Mulțumim, Fundația comunitară Țara Făgărașului, pentru încrederea și suportul vostru!“, au scris reprezentanții Centrului Zestrea Buciumului.

  Casa bicicletelor  este un atelier de întreţinere şi reparaţii  unde copiii învață sa fie responsabili, primesc noțiunile de bază în ceea ce privește întreținerea și efectuarea de mici reparații, au un adăpost pentru biciclete și un atelier de întreținere, prelungesc durata de functionare a bicicletelor pentru a se bucura cat mai mult timp de beneficiile ciclismului: sport și îmbogatirea orizontului cultural prin excursii pe bicicleta in Tara Fagarasului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.