Victimă în accidentul de la Dridif: „Dacă nu eram într-o maşină foarte tare, eram mort”

Una dintre persoanele rănite în accidentul produs săptămâna trecută, între Beclean și Dridif este Nicolae Ucă, un cunoscut avocat din Sibiu, potrivit site-ului turnulsfatului.ro. Acesta era pasager în maşina care circula dinspre Sibiu spre Făgăraş.
Mașina în care se afla avocatul sibian a intrat în coliziune cu o altă mașină condusă de un șofer din satul Dacia și care circula din sens invers. Deși inițial, informaţiile transmise de Poliţie presei, îl învinovăţeau pe şoferul sibian din mașina în care se afla şi avocatul, concluziile au fost altele, după ce pe facebook a apărut o înregistrare video cu impactul. Bărbatul vinovat a murit pe loc.
„Poliţia a comunicat societăţii de asigurare că accidentul s-a produs din vina şoferului care s-a angajat în depăşire neregulamentară. Daunele morale şi materiale sunt importante şi vor fi plătite”,  a declarat avocatul pentru turnulsfatului.ro.

Avocatul a fost diagnosticat cu fractură de calcaneu şi de maleolă la piciorul stâng, iar şoferul maşinii în care se afla, cu fractură de stern. „Voi sta în casă cel puţin două luni şi jumătate. Dacă nu eram într-o maşină foarte tare, eram morţi. A contat că ML-ul (Mercedes ML, n.r.) este o maşină foarte bine construită, e înaltă, iar cel care a venit din contrasens a lovit doar în roată, mai jos. Dacă eram în autoturismul pe care îl posed eu – şi care acum e în curte – probabil eram mort”.

Un comentariu la „Victimă în accidentul de la Dridif: „Dacă nu eram într-o maşină foarte tare, eram mort”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.