USR și-a deschis cabinet parlamentar în Făgăraș!

Senatorul USR, Allen Coliban, a fost prezent astăzi la Făgăraș, unde în cadrul unei conferințe de presă și-a inaugurat cabinetul parlamentar din orașul nostru. De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre campania „Fără penali în funcții publice“, poziția USR față de ultimele evenimente politice naționale, dar și despre relația partidului cu autoritățile locale.

Biroul parlamentar al senatorului Allen Coliban a fost inaugurat astăzi. Acesta se află în strada Republicii, nr.6 iar făgărășenii pot găsi zilnic, între orele 14-16, un reprezentat al biroului parlamentar. De asemenea, senatorul a spus că va încerca să ajungă și el  o dată la 5-6 săptămâni pentru a-i primi pe făgărășeni în audiență.

Nu este prima întâlnire la Făgăraș. Am început să ne întâlnim din octombrie-noiembrie 2016. Am mai fost prezent în plan local pe niște probleme concrete, probleme ce țin de gestiunea deșeurilor, dar iată că avem în sfârșit bucuria de a deschide un cabinet parlamentar și de a fi reprezentați în Țara Făgărașului.“, ne-a declarat senatorul USR, Allen Coliban.

În cadrul întâlnirii cu presa, reprezentații USR au prezentat și situația campaniei „Fără penali în funcții publice“, de la nivel local.

Echipa USR Făgăraș a strâns, până în acest moment, aproape 2000 de semnături pentru susținerea inițiativei “Fără penali în funcții publice”. Acțiunea va continua iar făgărășenii îi pot găsi la cortul din centrul municipiului (lângă BIG și stația de taxi) – în fiecare zi lucrătoare între orele 10 și 12, iar sâmbăta între 10 și 14. De asemenea, semnături vor fi strânse și în orașul Victoria și prin satele Țării Făgărașului.

Noi existăm ca echipă de mai bine de un an, am avut mai multe acțiuni. Într-adevăr, deja de câteva săptămâni avem cortul, dar de câteva luni strângem semnături în stradă; suntem deja la 2000 de semnături, un număr foarte bun care se apropie deja de totalul oamenilor care ne-au votat. Sunt și oameni reticenți, dar mulți semnează și mai aduc și prieteni, cunoștințe sau liste chiar completate. Chiar îi încurajăm să facă cât mai mult. “, a spus Irineu Ambrozie Darău, vicepreședinte USR Făgăraș.

De asemenea, tot în cadrul conferinței, vicepreședintele USR Făgăraș, Irineu Darău, a semnalat mai multe probleme legate de administrația locală, probleme pe care le va detalia într-o conferința ulterioară. Printre acestea, în opinia lor sunt lipsa transparenței Primăriei Făgăraș și organizarea defectuoasă a dezbaterilor cu publicul.

 


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.