În jur de 400 de participanți la crosul „Ion Gavrilă Ogoranu“, de la Recea

Astăzi s-a făcut mișcare în satul  Recea. Cea de-a opta ediție a crosului Memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“ a adunat în jur de 400 de participanți, începând de la copiii de grădiniță și până la seniorii care au ales să se prezinte la acest concurs.

Așadar, ulițele satului, dar și drumul până la Mănăstirea Berivoi au devenit pentru câteva ore piste pentru cei în jur de 400 de concurenți. Startul crosului s-a dat în jurul orei 9.00. Cei mai mici participanți au plecat din fața Căminului Cultural și au avut curse de 1 și 2 km, prin sat, iar cei mai mari de la Mănăstirea Berivoi și au avut o cursă de 6 kilometri.

Acest cros a fost un obiectiv pe care mi l-am propus cu mulți ani înainte și am dorit să fie cât mai multe ediții. Așa cum am mai spus, numărul edițiilor crește și devin tot mai împovărătoare pentru mine ca organizator. Suntem la cea de-a opta ediție. Aseară, aveam pe listele de concurs 360 de participanți, de elevi înscriși, un record pentru acest eveniment, plus categoriile de adulți, probabil estimăm în jur de 400 de participanți. Sunt participanți de la Cluj, de la Câmpina, din Azuga și restul din Brașov, dar și de la toate școlile și liceele din Țara Făgărașului“, ne-a spus prof. Nelu Avram, organizatorul competiției.

Bineînțeles ca în fiecare an este un moment plin de emoție, prin faptul că și elevii noștri concurează, dar și elevi din multe școli. Sperăm să fie totul fără incidente și să rămână în memoria tuturor concurenților ca o amintire frumoasă“, ne-a spus Elena Boeriu, directoarea Școlii Gimnaziale din Recea.

„E o plăcere să vin când pot și e o plăcere să alerg în memoria unui om drag mie care nu mai este“, ne-a spus George Porancea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.