Ivan Patzaichin caută campionii la vâslit. Competiție în premieră la Făgăraș

  • Sâmbată, 23 iunie, vino la Cetate, pentru a întâlni un campion legendar!
  • Art Festin aduce concursul Rowmania la Făgăraș!
foto: Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23.

Descoperă Rowmania, competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge în premieră la Făgăraș, în cadrul festivalului Art Festin. Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit, sâmbătă 23 iunie, de la ora 10:00. Fii tu, alături de prietenii tăi, cel care câștigă concursul de canotci desfășurat pe șanțul de apărare din jurul Cetății Făgărașului, niciodată cucerită.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, te poți alătura competiției, dacă formezi un echipaj pentru concursul de vâslit-viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Confirmarea participării se poate transmite pe email la contact@artraising.ro până pe 19 iunie 2018. Înscrierile se vor face și la fața locului, în dimineața concursului. Fiecare echipaj va fi format din 11 concurenți. La start se vor alinia 3 ambarcațiuni, fiecare dotată cu veste de salvare.

Programul competiției:

10:00 – 11:30 Înscrierea participanților pe echipe și acomodarea cu ambarcațiunile

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de concurs și instructaj (ședința tehnică)

12:00 – 14:00 Desfășurarea concursului de canotci 10+1

14:30 – 15:00 Festivitatea de premiere a participanților la concursul de canotci

Concursul este deschis tuturor iubitorilor de natură și sport, prieteni, colegi, vecini, liceeni,  iar accesul la competiție, dar mai ales la încurajarea concurenților, este gratuit.

Câştigătorii ediției din Făgăraș vor avea acces la finala națională ”Descoperă Rowmania”, ce se va desfăşura în cadrul Festivalului RowmaniaFEST, la sfârșitul verii, la Tulcea.

Descoperă ”Rowmania – România naturală văzută din barcă” este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Festivalul Art Festin Făgăraș 2018 are loc în perioada 21-24 iunie și este organizat de Primăria Municipiului Făgăraș, în parteneriat cu Asociația ArtRaising, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.