Spectacol de Ziua Copilului, susținut de elevii claselor de muzică de la „Ovid Densușianu“

Sfârșitul de an școlar este aproape, așa că elevii claselor de muzică de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ au organizat cu ocazia Zilei Copilului, o serbare, în care au avut ocazia să demonstreze în fața celor prezenți ceea ce au învățat ei la școală. 

Așadar, sala de conferințe a Protopopiatului Ortodox din Făgăraș a fost neîncăpătoare ieri de elevi, părinți și cadre didactice. Micii muzicieni au demonstrat în fața publicului că știu să mânuiască pianul, clarinetul, saxofonul, flautul, trompeta, acordeonul, contrabasul și naiul și timp de mai bine de două ore, sala a răsunat de melodii din repertoriul național sau internațional.

Pe parcursul anului școlar elevii au fost îndrumați de profesorii: Angela Ostaci, Cristina Sandu, Anca Urmaciu (pian), Florin Tiptis (clarinet)Horațiu Haiduc(saxofon), George Somu, Alexandra Axente- Duruș (flaut), Ciprian Mogut (trompetă), Ionut Cabas(percutie), Adrian Bîrsan(acordeon), Iulian Hasfalean(contrabas), Gianina Climescu – Dumitru, Georgia Gulea(nai).

Acompaniament: prof. Adrian Bîrsan și prof. Lucian Flontas. Orchestra și corul școlii: prof. Dan Pavelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *