foto: arhiva RTV.net

S-au tras focuri de armă noaptea trecută în Făgăraș. Poliţiştii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras trei focuri de avertisment, pentru imobilizarea a trei tineri. S-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 2.10, pe strada Tudor Vladimirescu. Cei trei tineri, alături de un bărbat de 34 de ani și fiica acestuia de 9 ani, se aflau într-o mașină, care circula pe strada Tudor Vladimirescu. Un echipaj de poliție a vrut să oprească mașina, însă șoferul a ignorat semnalele oamenilor legii, așa că a fost urmărit pe străzile din oraș. Mașina s-a oprit într-un indicator rutier, însă cei trei tineri au vrut să fugă. Polițiștii i-au prins pe doi dintre ei, după ce au fost somați și s-au tras trei focuri de armă. Cel de-al treilea este căutat și acum.
„Un echipaj de politie care efectua serviciul de patrulare azi- noapte, pe raza municipiului Făgăraș, în jurul orei 02.10, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu. Conducatorul auto a ignorat semnalul politistilor si a continuat deplasarea, fiind urmărit de echipajul de politie.
Autoturismul urmărit a lovit un indicator rutier și s- a oprit iar 3 dintre ocupanții acestuia au încercat să fugă.
Pentru imobilizarea acestora, polițiștii au efectuat 3 focuri de avertisment, în plan vertical, după somarea prealabilă a persoanelor. Doi tineri de 19 si 17 ani au fost prinși de politiști iar cel de al treilea, a cărui identitate a fost stabilită, este cautat in continuare.
În autoturism se mai aflau un barbat de 34 ani si fiica minora a acestuia, de 9 ani, care nu au suferit vatamari si nu au încercat să părăsească autoturismul.
Politistii continua verificarile in cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a intregii stari de fapt“, ne-a declarat agent șef adj. Ggabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov.

Persoanele din autoturism erau din județul Brașov.