Focuri de armă noaptea trecută în Făgăraș

foto: arhiva RTV.net

S-au tras focuri de armă noaptea trecută în Făgăraș. Poliţiştii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras trei focuri de avertisment, pentru imobilizarea a trei tineri. S-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 2.10, pe strada Tudor Vladimirescu. Cei trei tineri, alături de un bărbat de 34 de ani și fiica acestuia de 9 ani, se aflau într-o mașină, care circula pe strada Tudor Vladimirescu. Un echipaj de poliție a vrut să oprească mașina, însă șoferul a ignorat semnalele oamenilor legii, așa că a fost urmărit pe străzile din oraș. Mașina s-a oprit într-un indicator rutier, însă cei trei tineri au vrut să fugă. Polițiștii i-au prins pe doi dintre ei, după ce au fost somați și s-au tras trei focuri de armă. Cel de-al treilea este căutat și acum.
„Un echipaj de politie care efectua serviciul de patrulare azi- noapte, pe raza municipiului Făgăraș, în jurul orei 02.10, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu. Conducatorul auto a ignorat semnalul politistilor si a continuat deplasarea, fiind urmărit de echipajul de politie.
Autoturismul urmărit a lovit un indicator rutier și s- a oprit iar 3 dintre ocupanții acestuia au încercat să fugă.
Pentru imobilizarea acestora, polițiștii au efectuat 3 focuri de avertisment, în plan vertical, după somarea prealabilă a persoanelor. Doi tineri de 19 si 17 ani au fost prinși de politiști iar cel de al treilea, a cărui identitate a fost stabilită, este cautat in continuare.
În autoturism se mai aflau un barbat de 34 ani si fiica minora a acestuia, de 9 ani, care nu au suferit vatamari si nu au încercat să părăsească autoturismul.
Politistii continua verificarile in cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a intregii stari de fapt“, ne-a declarat agent șef adj. Ggabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov.

Persoanele din autoturism erau din județul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.