Ați văzut-o? O fată de 14 de ani din Șinca Nouă, dispărută de acasă

Poliţiştii din Brașov caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 Poliţiștii din Brașov desfăşoară activităţi pentru depistarea unei minore, în vârstă de 14 ani, din comuna Șinca Nouă, nr. 110,  care, în dimineața zilei de 21 mai a.c., a plecat de la domiciliu către școala din sat, însă nu a ajuns. Sora ei mai mică a dat alarma când a văzut că Elena nu a venit la școală și nici acasă nu este. Se pare că fata a plecat în municipiul Brașov, fiind văzută ultima dată în zona unui complex comercial, pe str.  Calea Feldioarei.

Semnalmente: minora are 1,55 m înălțime, 50 – 55 kg., faţă ovală, ten deschis, păr lung, șaten deschis, purtat prins în coadă, ochi căprui, constituţie atletică.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu hanorac gri, blugi bleu, tăiați, adidași negri cu imprimeu floral, bluză neagră. Are asupra sa un ghiozdan mov, o geantă de voiaj, crem cu dungi colorate și telefonul mobil.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.  

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.