Cei doi handbaliști, implicați într-un scandal, într-un club de noapte, sancționați

S-a finalizat ancheta internă în cadrul CSM Făgăraș, după ce doi handbaliști au fost implicați într-un scandal la un club din Făgăraș. Conducerea clubului a transmis un comunicat de presă prin care ne prezintă cum au stat lucrurile și ce măsuri a luat împotriva celor doi sportivi.

„Asa cum am promis in precedentul comunicat, va facem cunoscute rezultatul anchetei interne si masurile decise de Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Fagaras.

In data de 13.05.2018, noaptea de sambata spre duminica, doi sportivi: Acatrinei Florin si Filip Marian, la intoarcerea din deplasarea la Vaslui, in loc sa se odihneasca si sa se refaca dupa un meci dificil si o deplasarea grea, au ales sa petreaca intr-un club. Aici Acatrinei Florin a avut o atitudine provocatoare fata de unii clienti ai clubului, provocand un conflict minor. Din informatiile primite, Filip Marian nu a participat la acel mic conflict, el parasind localul inaintea declansarii evenimentelor. Ulterior, Filip Marian a fost sunat de patronul localului sa il ia pe colegul Acatrinei din mijlocul conflictului. Faptele comise de sportivi au generat si alimentat o stare de dezamagire si neincredere in randul finantatorilor Clubului CSM Fagaras si a suporterilor echipei noastre, care nu vor intelege niciodata de ce, desi au pierdut si ultima sansa de atingere a obiectivului propus, pierzand si meciul cu HC Vaslui, sportivii au ales sa petreaca in Club, in loc sa se odihneasca in vederea pregatirii pentru meciurile de baraj care urmeaza.

S-a hotarat santionarea celor doi sportivi astfel: Acatrinei Florin cu 4000 lei si Filip Marian cu 2000 lei.

Pe aceasta cale, C.S.M Fagaras tine sa multumeasca tuturor celor care ne informeaza referitor la abaterile de conduita etica ale sportivilor nostri. Si, in acelasi timp, asiguram pe toata lumea ca, cei din Conducerea Clubului Sportiv Fagaras nu vor ezita sa ia masurile ce se impun ori de cate ori au loc actiuni ale membrilor Clubului nostru,care nu sunt compatibile cu calitatea de sportiv.“, se arată în comunicatul de presă, semnat de Marius Gruia, președ. CSM Făgăraș.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.