Mii de vizitatori, așteptați la Noaptea Muzeelor, la Cetatea Făgăraș

Cetatea Făgărașului prin Muzeul „Valer Literat“ își va deschide porțile pentru toți vizitatorii în cadrul evenimentului, ajuns la cea de-a șaptea ediție „Noaptea Muzeelor“. Sâmbătă, 19 mai, în intervalul orar 18.00-24.00 , făgărășenii și nu numai sunt așteptați să viziteze circuitele expoziționale din Cetatea Făgăraș, gratuit.

Reprezentanții Muzeului „Valer Literat“ se așteaptă la un număr mare de vizitatori prezenți la evenimentul „Noaptea Muzeelor“.

Pe 18 mai este Ziua Internațională a Muzeelor iar noi am decis să sărbătorim acest moment cu o expoziție, realizată în colaborare cu Muzeul Național Brukenthal. Este vorba de „Ordinele de dans din Transilvania“, pe care o vernisăm pe 18 mai. A doua zi, sâmbătă, 19 mai este Noaptea Muzeelor și vom avea deschis începând cu ora 18.00 până la ora 24.00. Intrarea este până la ora 23.00 și este liberă. Așteptăm pe toți ce care vor să vadă cetatea noaptea, să vadă muzeul noaptea îi invităm să vină să descoperea istoria locală, mai ales ne adresăm comunității pentru acest moment“, ne-a spus Elena Băjenaru, managerul Muzeului „Valer Literat“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.