Spectacol, concurs și teatru pentru micuții Făgărașului

Ziua Copilului va fi sărbătorită și în acest an timp de trei zile. Din 1 iunie și până în 3 iunie, autoritățile au pregătit o serie de evenimente dedicate micuților orașului. Astfel, în data de 1 iunie, la Casa Municipală de Cultură, începând cu ora 17.00, va avea loc spectacolul „Bucuria copiilor“, un spectacol cu copii pentru copii. Pe scena instituției de cultură vor urca: Trupa „Hansel și Gretel„, “Sirinx Kids Music“, Grupul „Prietenia“ din Cincu, Cercul de muzică și corul „Andante“ – Casa Municipală de Cultură, și Trupa de teatru „Thalia“ a Casei Municipale de Cultură.

 

În 2 iunie, copiii sunt așteptați la cross. așa cum cere tradiția. Copiii de toate vârstele, de la clasa pregătitoare la clasa a XII-a, sunt așteptați să se înscrie la cea de-a cincea ediție a concursului de alergare „Campion pentru sănătate“, care va avea loc sâmbătă 2 iunie, în zona Cetății Făgăraș. Organizatorii concursului sunt Primăria Făgăraș, Casa Municipală de Cultură și Microcercul de Educație Fizică din Făgăraș.

 

În 3 iunie, copiii sunt așteptați la Casa de Cultură unde va avea loc piesa de teatru „Aladin și lampa fermecată“.

Vom sărbători Ziua Copilului în perioada 1-3 iunie. Pe data de 1 iunie vom avea un spectacol la Casa Municipală de Cultură din Făgăraș, cu teatru și muzică, de la ora 17.00, iar pe data de 2 iunie va fi concursul de alergare „Campion pentru sănătate“, care a ajuns la ediția a V-a. De acest eveniment se va ocupa cel mai mult domnul profesor Aurelian Curticăpean. Pe data de 3 iunie, la Casa Municipală de Cultură din Făgăraș, de la orele 15 și 16.30 va avea loc piesa de teatru „Aladin și lampa fermecată“, cu teatrul „Bacovia“ din Bacău. La acest eveniment, intrarea se face pe bază de invitație, iar invitațiile pot fi procurate de la secretariatul Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.