Consilierii locali, convocați în ședință extraordinară

Consilierii locali sunt convocați în ședință extraordinară luni, 14 mai, de la ora 18.00. Pe ordinea de zi sunt șapte proiecte de hotărâre, referitoare la proiectele de mobilitate urbană.

 ORDINEA DE ZI:    

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Făgăraș în calitate de solicitant  în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI, POR/2017/3/3.2/1/BI ȘI POR/2017/3/3.2/1/ITI, AXA PRIORITARĂ 3, PRIORITATEA DE INVESTIŢII 4e, Obiectivul specific 3.2  – Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă finanțat de Programul Operational Regional 2014 -2020, inclusiv aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate  de proiect – obiectiv de investitii ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

 

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza Studiu de fezabilitate cu elemente de DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

 

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Politica de parcare în aria de impact a proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Făgăraş”.

 

4.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 18/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Făgăraș”.

 

5.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 1 din H.C.L. 20/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici  pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Făgăraș”.

 

6.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 32/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea și pietonizarea zonei centrale Făgăraș”.

7.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 1 din H.C.L. 33/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea și pietonizarea zonei centrale Făgăraș”.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.