Făgărășenii, pe podium la un campionat internațional din Grecia

Karatiștii făgărășeni s-au impus din nou la ultima competiție internațională la care au participat. Echipa CSM Făgăraș a urcat pe podium la Campionatul internațional din Loutraki- Grecia, obținând două locuri întâi, un loc doi și trei locuri trei. 

Cei șapte karatiști de la Clubul Sportiv Municipal, care au participat în weekend la un concurs internațional în Grecia, s-au întrecut cu sportivi din șapte țări. Făgărășenii au reușit să obțină rezultate foarte bune și s-au impus cu brio în fața adversarilor lor. Echipa de seniori kata, formată din Marius Bucur, Alexandru Gib și Silviu Lungu a obținut locul întâi. Locul întâi a fost obținut și de sportivul Ciprian Olaru, la kumite seniori și locul trei la kata. Locul doi a fost obținut de echipa de kata juniori formată din: Alessio Toderel, Claudiu Aldeș și Vlad Marian. La kata individual juniori, Alessio Toderel și Vlad Marian au obținut locul trei.

Sunt niște rezultate deosebite ținând cont de valoarea competiției la care au participat. Din spusele sportivilor, competiția a avut un nivel foarte ridicat, la care îmi pare rău că nu am putut participa, motivul fiind de a reduce cheltuielile deplasării. Cred că rezultatele ar fi fost mult mai bune, dacă eu aș fi fost lângă ei, ei fiind obișnuiți cu mine, în colțul antrenorilor. O parte din cheltuială a fost asigurată de Federația Română de Karate, o parte a fost suportată de sportivi, de părinții sportivilor iar cu ocazia aceasta aș vrea să le mulțumesc și să le mulțumesc și sponsorilor care ne-au ajutat să acoperim cheltuiala sportivilor cu deplasarea spre aeroport și înapoi“, a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Competiția a fost prezidată de doi mari maeștrii japonezi : NOBUAKI KANAZAWA președintele SKIF Mondial și NAMABU MURAKAMI directorul tehnic SKIF Mondial.  Aceștia au apreciat evoluția sportivilor români. Coordonator de lot a fost Cătălin Bucur, presedintele SKIF România.  Karatiștii au avut parte și de un stagiu de pregătire, la care au participat și sportivii făgărășeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.