Campanie de dezinsecție, în Făgăraș

Primăria Municipiului Făgăraș  informează că  începând  din 02.05.2018 se efectuează servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului .

Substanta utilizata pentru activitatea de dezinsectie este:

– K-OTHRINE Profi EC 250, substanta activa deltametrin si piperonilbutoxid (pentru spatiile exterioare, timp de actiune pana la 60 de zile);

Produsul menţionat se regăseste în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție este efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informam apicultorii de pe raza municipiului Fagaras de desfasurarea activitatilor de dezinsectie in perioada menționată.

Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, aceastea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras.

In acest sens, autoritățile fac apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de  dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, dezinsecția va fi reprogramată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *